Diensten

Ik ben benieuwd naar je vragen voor jou persoonlijk of je team. Wil je weten of ik je kan helpen stel je vraag per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem persoonlijk contact op via 06-10040405

PERSOONLIJKE COACHING

MBTI uitgebreid rapport voor persoonlijke effectiviteit

Aan de hand van een vragenlijst krijg je een rapport inzicht in jouw persoonlijke effectiviteit. De MBTI duidt de verschillende voorkeuren tussen mensen aan. Deze verschillen worden gemeten op vier gebieden:

 1. Waar haal je energie uit?
 2. Hoe kijk je naar de wereld, hoe neem je informatie tot je?
 3. Hoe neem je besluiten?
 4. Hoe organiseer jij je leven? 

Toepassingen

We gaan in een een op een gesprek verkennen wat jouw best passende type is en we koppelen dit aan een of meer van de volgenden toepassingen.

 • Werkrelaties verbeteren,
 • Stijl van leidinggeven ontwikkelen,
 • Communicatie verbeteren,
 • Probleemoplossende strategieen versterken,
 • Conflicten oplossen,
 • Omgaan met veranderingen,
 • Stressreactie begrijpen,
 • Mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling vekennen,
 • Diversiteit in werkstijl waarderen,
 • Team en organisatiecultuur beschouwen.

Wat levert het je op?

Met het rapport als naslagwerk krijg je inzicht in wat je aangeboren gedrag is en of je dat optimaal benut. Inzicht in je kwaliteiten en blinde vlekken. Ook leer je over hoe anderen jou zien en jij krijgt inzicht in gedrag van anderen. Wat verhelderend werkt en bijdraagt om een van bovenstaande toepassingen naar een volgend niveau te brengen. Na het gesprek krijg je tijd om met jouw persoonlijke effectiviteit rapport en een werkboek aan de slag te gaan met jouw doelen.  

Workshops een verdiepende avond om bewust te worden van wat je ambitie is, wat jou inspireert. Ontdek in 2,5 uur wat jou beweegt. Neem heldere actiepunten mee uit de workshop en haal meer uit jezelf. Voor data lees verder »

 

TEAMCOACHING 

Als team relatie en conflict coach kan ik op effectieve wijze twee of meer personen in korte tijd weer op koers laten komen. Een kleine verandering in de samenwerking, waarbij in oplossingen wordt gedacht, die bij beide partijen evenveel steun vinden. Daarnaast werk ik met unieke tools, op speelse manier. Of het nu om het verbeteren van de samenwerking of een strategiesessie gaat, deze methode leidt tot zichtbaar resultaat. Lees hier meer over de kracht van het team en dat is goud waard!

Mijn passie voor sport maakt het verschil voor jouw team

 

SPORT & Mentale vaardigheden

 

Als jeugdhockey trainer en coach met specialisatie mentale begeleiding geef ik bij sportverenigingen workshops aan ouders, begeleiders en startende jeugdtrainer/coaches. Voor tips, tricks Check de tweets.

Hoe leer je op te gaan in je beweging? Hoe bereid je je voor? Hoe houd je controle over de beweging. Door de juiste focus en concentratie gaat het vanzelf. Ik help je bij het leren ontspannen en niet te denken! Ook leer ik je met meer afstand naar je gedachten te kijken, zodat er ruimte ontstaat voor flexibiliteit. Zo ben je beter in staat om ondanks bijvoorbeeld (angst voor) vermoeidheid tóch alles te geven.

 

Mentale begeleiding voor sportteams.

Mentale coaching gericht op teams. Hoe kan je de mentale weerbaarheid van sportteams vergroten? De onderwerpen waarvoor coach2talent ingezet kan worden zijn: mentale teamanalyse, teamdoelen stellen op mentaal gebied (met verlies en druk omgaan), teamcommunicatie en teamfeedback. Van de beste sport en prestatiepsychologen die Olympische teams hebben begeleid heb ik de fijne kneepjes geleerd. Mijn expertise is mentale begeleiding voor individuele jeugdsporters en teams. Samen met coach2talent ga je aan de slag met de praktische toepasbaarheid van mentale vaardigheden.

 

Individuele sporters.

Ik werk bij hockey en voetbal met (jeugd)sporters die beter willen leren concentreren en op zoek zijn naar meer zelfvertrouwen. Kamp je soms met gebrek aan zelfvertrouwen, lukt het niet om je te richten op je taak, ben je senl afgeleid? Ik kan je helpen om je sterker te maken. Hoe Billy Bakker dat doet hoor je hier bekijk dit interview met Billy Bakker.

Jeugd 12 - 16 jaar. Met de leermethode van Skerpe Jeugd- gebundeld in zes boekjes - krijg je spelenderwijs inzicht in jouw mentale vaardigheden, bruikbaar op zowel het sportveld als in het dagelijks leven.

Stripboek. De methode bestaat uit een reeks stripverhalen, waarmee jeugdsporters zelf aan de slag kunnen. Deze strips zijn gebaseerd op werkelijke situaties die de twee projectorganisatoren Wim Keizer sportpsycholoog en Remco Koopmeiners sportdocent meemaakten in hun dagelijkse praktijk: Keizer was jarenlang mentale begeleider bij diverse sportorganisaties - waaronder de Nederlandse roeibond (KNRB) - en Koopmeiners heeft twee zonen die in de jeugdopleiding van AZ voetballen. In de stripverhalen maken de hoofdpersonen een ‘mentale situatie’ mee. Die lopen uiteen van het omgaan met tegenslag, constructief communiceren of het nemen van een penalty.lees verder »

 

coach2talent daagt je uit om: