High performing teams

Data voor het Exclusieve programma voor High Performing Teams op aanvraag.

Ik ben benieuwd naar je vragen voor je team. Wil je weten of ik je kan helpen stel je vraag per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem persoonlijk contact op via 06-10040405

 

Data small group inspiratieworkshop

 

Mei 2019

woensdag 15 mei oktober
9:30 - 11:30 uur

 

 

Maandag 20 mei
9:30 - 11:30 uur

 

Voor wie
Wil je meer uit je baan halen? Stel je jezelf weleens de vraag zit ik op de juiste plek, wat wil ik nu echt? Wil je meer uit je privéleven halen? Vraag je jezelf weleens af, heb ik genoeg tijd voor mijn vrienden, familie en voor mezelf. Je gaat met 3 tot 5 deelnemers op een praktische en speelse manier op zoek naar antwoorden.

Standaardprijs € 75,- p.p.

Locatie: Lisdoddelaan 59 Amsterdam (Oost)

Wat is inbegrepen
Alle materialen plus follow-up gesprek (per telefoon) een week na de workshop. Meer informatie of aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10040405.

Wat is het resultaat van de workshop?
Tijdens de workshop neem je bewust de tijd om stil te staan bij jouw waarden, die geven je richting. Als je weet wat je motiveert en kom je letterlijk in beweging. Je rondt de workshop af met concrete actiepunt (en) die je mee naar huis neemt. Een actiepunt kan een stap zijn, die je al een tijdje overweegt te zetten. In de workshop wordt je uitgedaagd en op weg geholpen. Het is ook heel inspirerend om deelnemers met een verschillende achtergrond te ontmoeten en ervaringen te delen. Je wordt geholpen om te ontdekken wat je inspireert en wat je zou kunnen doen om meer uit jezelf te halen.

Reacties van deelnemers:

“De workshop is kort en krachtig, het is een mooi reflectiemoment. Na de inspiratieworkshop viel alles op zijn plek”. Projectmanager.

“Ik had geen echte verwachting. De setting was ontspannen en het is een goede aanzet geweest tot een volgende stap”. Fotograaf.

“Ik raad iedereen aan de workshop te volgen het maakt je op een creatieve en praktische manier bewust van wat je inspireert”. Styliste en ondernemer.

coach2talent daagt je uit om: